مطالب مرتبط:
عون: لبنان به توافق آتش بس پایبند است
آتش سوزی در مسیر آب شیرین کن بندر لنگه عمدی بود!
اولین سیستم آتش نشانی هوش مصنوعی جهان برای مهار آتش سوزی های نفتی در کشتی ها
رییس جمهور لبنان: به توافق آتش بس پایبندیم اما اسراییل تجاوز می کند
آتش دوباره در جنگل چالوس شعله ور شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 17 آبان 1404 ساعت 14:552025-11-08حوادث

اتصالی شارژر موبایل خانه ای را در ورامین به آتش کشید 


بی احتیاطی در استفاده از شارژ تلفن همراه و باقی ماندن آن در پریز برق هنگام نبودن ساکنان موجب آتش سوزی در یک واحد مسکونی در ورامین شد.

- رییس سازمان آتش نشانی ورامین گفت: بی احتیاطی در استفاده از شارژ تلفن همراه و باقی ماندن آن در پریز برق هنگام نبودن ساکنان موجب آتش سوزی در یک واحد مسکونی در ورامین شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مسعود نفری با بیان وقوع آتش سوزی در یک واحد مسکونی، گفت: با اعلام این حادثه به مرکز 125 آتش نشانی، بلافاصله آتش نشانان از ایستگاه سه به محل آتش سوزی اعزام شدند و حریق را خاموش کردند.

وی افزود: بی احتیاطی و قرار دادن شارژر موبایل در پریز برق و خارج نکردن آن قبل از خروج از منزل ، موجب اتصالی و گسترش حریق به سایر نقاط خانه شده بود.

نفری اعلام کرد: خوشبختانه در این حادثه به هیچ یک از ساکنان ساختمان مسکونی آسیبی وارد نشد و آتش نشانان در کوتاه ترین زمان ممکن، شعله های آتش را پیش از سرایت به طبقات دیگر ساختمان، مهار و کاملا خاموش کردند.

رییس سازمان آتش نشانی ورامین به شهروندان توصیه کرد هیچ گاه گوشی تلفن همراه یا شارژر را بر روی مبل یا فرش برای شارژ شدن قرار ندهند و تلفن همراه را پس از 95 درصد شارژ شدن از برق کشیده و در زمان شارژ روی سطوح غیرقابل اشتعال و شیشه ای قرار دهند.


برچسب ها: رییس سازمان آتش نشانی - واحد مسکونی - آتش سوزی - سازمان آتش نشانی - ورامین - بی احتیاطی - شارژ تلفن همراه
آخرین اخبار سرویس:

اتصالی شارژر موبایل خانه ای را در ورامین به آتش کشید 

اتصالی شارژر موبایل خانه ای را در ورامین به آتش کشید